Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,64 g |
Tuky | 36,71 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 38,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
Moje poznámka
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 19 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 26 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 31 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 42 minutami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 4 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 5 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
zapečený květák s houbami,
zapeceny kvetak recept,
kvetak,
žampionyrecepty,
zapečená brokolice se žampionama,
kvetak s houbama,
smazeny pstruh recept,
zapečenykvetak s houbami,
zapečeny květak recepty,
recept na zapeceny kvetak,
recepty květk,
ruzne recepti,
zapečený plněný pstruh,
zampionyrecepty.cz,
zapečeny květak s těstovinami,
květk,
zapečen květák,
co se žamponama,
recept na testoviny se zampionama
Suroviny:
květák,
sůl,
žampióny,
šťáva citronová,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sýr strouhaný
Komentáře (1)