Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,64 g |
Tuky | 36,71 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 38,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
Moje poznámka
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
Nejnovější recepty
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno 18. 5. 2025 16:14
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno 18. 5. 2025 15:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 1 hodinou
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 2 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 4 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 5 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
zapečený květák s houbami,
zapeceny kvetak recept,
kvetak,
žampionyrecepty,
zapečená brokolice se žampionama,
kvetak s houbama,
smazeny pstruh recept,
zapečenykvetak s houbami,
zapečeny květak recepty,
recept na zapeceny kvetak,
recepty květk,
ruzne recepti,
zapečený plněný pstruh,
zampionyrecepty.cz,
zapečeny květak s těstovinami,
květk,
zapečen květák,
co se žamponama,
recept na testoviny se zampionama
Suroviny:
květák,
sůl,
žampióny,
šťáva citronová,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sýr strouhaný
Komentáře (1)