Pikantní kuřecí směs à la čína
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 609 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,31 g |
Tuky | 12,15 g |
Vláknina | 13,87 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 61,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2017 17:42
No - nejsem bůhví jaká kuchařka a proto nerada kritizuji recepty, dokud je nevyzkouším, ale zde musím. Pokud já budu připravovat "čínu" , musím mít všechny suroviny připraveny předem. Nevěřím tomu, že bych to vše podle tohoto receptu stihla připravit při vaření.
7. 11. 2017 21:38
Lenunka: no vím jak dlouho jsem to vařila celkově a půl hodiny to nebylo tak ikdyby hodinu ať nežeru
7. 11. 2017 21:35
MiskaM: tady vůbec nejde o to, co se mě osobně líbí nebo nelíbí, já Vás jen kolegiálně upozorňuji na to, že máte v receptech krávoviny. Jakákoliv začínající kuchařka, která bude čínu dělat 1,5 hodiny, spláče nad výdělkem, a to Vaší vinou. O tom to je
7. 11. 2017 21:33
Lenunka: nevim proč by měla jako hořet kuchyň to říkám jak jsem psala vám ve zprávě
7. 11. 2017 21:32
casino: no to už jsem ani nerozebírala radši, dát si na pánev rozpálit trochu oleje a mezitím očistit a nakrájet na nudličky kilo masa, to už asi hořela kuchyň.
7. 11. 2017 21:07
MiskaM: Nikto nespochybňuje, že si u vás doma každý pochutnáva. Len niektoré Vaše výtvory udivujú - s tým ste mohli rátať, že ak zverejníte nejaký recept, že sa k nemu ľudia budú vyjadrovať. Väčšinou sa vyjadria trochu skúsenejší kuchári a kuchárky. Na druhej strane - nikto učený z neba nespadol.
7. 11. 2017 21:04
Lenunka: a jinak maso vysušený nemám takže asi tak ono kdyby jste ji ochutnala tak si myslím že budete mluvit jinak on obrázek sice možná jiným kazí vzhled ale chuťově vše mám dobrý i dokonce tu Čínu
7. 11. 2017 21:01
Lenunka: zajímavý jé že jste dost rypava a furt se vám neco nelíbí. u nas si každý pochutná na mém jídle
7. 11. 2017 20:55
Zaplaťpámbů že jsem nebyl na PC, neb za případný koment bych (k radosti mnohých) letěl z TOPek jak rom z hospody
Dívky, nedivte se až neprojdete futry...
Lenunka: a zizala: kvůli svatozáři a MiskaM: kvůli hypertrofovanému sebevědomí stran kuchařského umění
***
Lenunka:
Děvče zde vaří z kila! masa Takovou pánev bych chtěl mít...
Já dělávám vzdáááleně podobného https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch... asi z polovičního množství a tepelná úprava trvá asi 5 minut
MiskaM:
"Pikantní kuřecí směs à la čína"
No, třeba pokud byste z názvu vygumovala poslední tři slůvka, tak my bychom přestali vidět rudě a na rcp ani neklikli...
Dívky, nedivte se až neprojdete futry...
Lenunka: a zizala: kvůli svatozáři a MiskaM: kvůli hypertrofovanému sebevědomí stran kuchařského umění
***
Lenunka:
Děvče zde vaří z kila! masa Takovou pánev bych chtěl mít...
Já dělávám vzdáááleně podobného https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch... asi z polovičního množství a tepelná úprava trvá asi 5 minut
MiskaM:
"Pikantní kuřecí směs à la čína"
No, třeba pokud byste z názvu vygumovala poslední tři slůvka, tak my bychom přestali vidět rudě a na rcp ani neklikli...
7. 11. 2017 19:41
zizala: no já už jsem to ani nekomentovala. Zelenina na bláto a maso vysušené ale " moc dobra cina to byla"
Možná by nebylo od věci to zkusit udělat v papiňáku tak hodku, hodku a půl......né, to už jsem fakt přehnala
Možná by nebylo od věci to zkusit udělat v papiňáku tak hodku, hodku a půl......né, to už jsem fakt přehnala
7. 11. 2017 19:17
zizala: vím co dělám a co vařím a jak dlouho nemam jidlo za 5 minut hotový nemam prsten abych s ním otočila a jidlo bylo hotový. Nejsem sice vyučená kuchařka ale vařím umím takže asi tak
7. 11. 2017 19:13
MiskaM: 1,5 hodiny? Už jste někdy slyšela, že maso "po čínsku" se až na výjimky vaří jen krátce? Začít krájet zeleninu, když máte maso v pánvi, je základní chyba. Vše musí být připravené předem, aby pak práce šla ráz na ráz. Maso se jen opéká, nemělo by se dusit. Je to rychlé jídlo, propána. Vaše recepty popírají základní kuchařské postupy. Číňan by si u vašeho jídla ukroutil hlavu, že tohle jídlo přisuzujete jeho národu
7. 11. 2017 18:32
MiskaM: Aha.
7. 11. 2017 18:32
Lenunka: no tak celkově 1,5 hodiny cca
7. 11. 2017 18:30
MiskaM: já se neptala, jak moc to bylo dobré, ale jak dlouho se to tedy ve skutečnosti vařilo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 15 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 20 minutami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 27 minutami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 2 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 2 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 2 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 3 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Další recepty
Tématické fráze: pikantní cina pikantní kuřecí čína čínská směs pikantni kureci smes cim zahustit cinu kuřecí směs na cinu recepty masová směs čína jak zahustit čínu kuřecí čínská směs kureci cina pikantni cina no pikantní čínská masová směs kuřecí maso a la čína pikantní čína recept čínská směs recept pikantní kuřecí čína recept kuřecí nudličky a la čína pikantni čína z kuřecího masa recept na pikantní kuřecí pánev čínská kuřecí směs
Suroviny: prsa kuřecí, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, kapie, paprika čerstvá oranžová, paprika čerstvá červená, rajče, omáčka sojová, zázvor mletý, směs na čínu, směs na čínu, kečup sladký, česnek, sůl mořská, pepř, semínka sezamová, voda, solamyl, voda
Pikantní kuřecí směs à la čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNOg
17 názorů