Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,97 g |
| Tuky | 49,09 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme do polomäkka.
Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí voda.
Krok 3: Vymiešame žĺtky s maslom (nešľaháme, len varechou premiešame), pridáme karfiol, huby, rascu, múku a premiešame.
Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C dozlata.
Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C dozlata.
Zveřejněno 16. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový nákyp s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDOm
Moje poznámka
Květákový nákyp s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDOm
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 4 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 14 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 4 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 4 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 5 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 7 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 7 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 10 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 11 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 11 hodinami
Suroviny:
květák,
houby václavky,
vejce,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)