Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,97 g |
| Tuky | 49,09 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme do polomäkka.
Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí voda.
Krok 3: Vymiešame žĺtky s maslom (nešľaháme, len varechou premiešame), pridáme karfiol, huby, rascu, múku a premiešame.
Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C dozlata.
Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C dozlata.
Zveřejněno 16. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový nákyp s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDOm
Moje poznámka
Květákový nákyp s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDOm
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 2 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pizza
veronika_straka před 23 minutami
Salát Coleslaw
ivanc před 43 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 50 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 1 hodinou
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 1 hodinou
Cibulová polévka
AndreaRinger před 2 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 2 hodinami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Suroviny:
květák,
houby václavky,
vejce,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)