Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,97 g |
| Tuky | 49,09 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme do polomäkka.
Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí voda.
Krok 3: Vymiešame žĺtky s maslom (nešľaháme, len varechou premiešame), pridáme karfiol, huby, rascu, múku a premiešame.
Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C dozlata.
Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C dozlata.
Zveřejněno 16. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový nákyp s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDOm
Moje poznámka
Květákový nákyp s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDOm
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 11 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 11 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 12 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 13 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Suroviny:
květák,
houby václavky,
vejce,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)