Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švajnfest (krvavý bramborák)

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 512 kJ /
361 kcal
Bílkoviny15,52 g
Tuky7,92 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy53,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nastrouháme a česnek rozetřeme.
Ze všech surovin umícháme těsto a na sádle pečeme menší tenké placky.

Zveřejněno 16. 11. 2017

Poznámka autorky cathleen

Recept z Krkonošské kuchařky. O švajnfestu tam píší, že tak, jako se na zabíjačkách jako první chystal smažený mozeček s vejci, na horách to prý býval švajnfest.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švajnfest (krvavý bramborák)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qEPk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švajnfest (krvavý bramborák)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qEPk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krvavé placky, nastavovaný vepřový mozeček

Suroviny:
brambory, vejce, krupice, mouka hladká, krev vepřová, česnek, koření nové koření mleté, kmín drcený, sůl, sádlo

Přidat fotografie receptu