Hovězí jazyk na černo
Suroviny
Porce: cca 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,99 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za mě je to české jídlo, tudíž dobrota. Pochvalu sem měla se slovy - jako od babičky :-). Co víc si přát :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 10:06
Ivana Ch: Věřte, že to opravdu stojí za to . Je to prostě něco jiného a přesto české jídlo.
23. 3. 2018 11:26
Na černo znám a dělám ale jazyk jsem ještě nedělala, určitě až ho někde koupím tak ho udělám
7. 1. 2018 11:25
Miru17: Děkuji.
7. 1. 2018 10:45
zizala: Jazyk neuzený. V omáčce "na černo" by uzená chuť nevinikla. Ale ten uzený nám chutná v křenové omáčce. Taky s houskovým knedlíkem, nejlépe domácím
6. 1. 2018 20:05
zizala:
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
6. 1. 2018 18:26
Já se jen zeptám - jazyk uzený nebo čerstvý? Zní to lákavě, takové recepty my rádi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 8 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 51 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí jazyk hovězí jazyk recept hovězí jazyk recepty recepty hovezi jazyk recept hovězí jazyk recept na hovězí jazyk uzený hovězí jazyk na černo hovězí na černo uzený hovězí jazyk recepty omacka na černo uzený hovězí jazyk se švestkovou omáčkou recepty na hovězí jazyk recept na hovězí jazyk neuzený recepty-hovĕzí jazyk co varit z hoveziho jazyka. hověz jazyk varenyhovezi jazyk hovezi jazyk s omackou připrava hovězího jazyka hovězíjazykrecept
Suroviny: zelenina kořenová, cibule, ocet, sůl, pepř, koření nové koření, pepř celý, tymián, koření hřebíček, víno červené, povidla švestková, perník na strouhání, mouka hladká
Hovězí jazyk na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GJz7
6 názorů