Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 925 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,65 g |
Tuky | 44,93 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 444 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 122,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme na malé kocky nakrájané mäso. Pridáme narezanú papriku a paradajky, ryžu, vetvičky tymiánu, pretlak a nesekaný cesnak. Osolíme, okoreníme, podlejeme asi 1 dl vody a rýchlo privedieme k varu. Podusíme 5 minút. Stonky tymiánu vyberieme.
Krok 2: Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika dáme polovicu na rezance nakrájaného kelu. Posypeme ho mletou rascou a troškou soli.
Krok 3: Rozložíme naň mäsovú zmes a zakryjeme druhou polovicou kelu. Opäť osolíme a posypeme mletou rascou.
Krok 4: Polejeme smotanou a zakryté pečieme v rúre asi 40 minút. Potom odkryjeme a ešte 5 min zapečieme.
Zveřejněno 11. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta zapékaná s jehněčím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEQk
Moje poznámka
Kapusta zapékaná s jehněčím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEQk
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 21 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 25 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapusta zapékaná s jehněím,
jehněčí s kapustou,
recept jehneci s kapustou,
jehněčí na kapustě,
jehněčí v kapustě,
jehněčí s s kapustou,
jehněčí v v kapustě
Suroviny:
kapusta,
maso jehněčí,
rýže,
paprika,
rajče,
smetana,
česnek,
tymián,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (3)