Telecí ossobuco na víně se žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 392 kJ / 1 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,78 g |
| Tuky | 5,77 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 140 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 324,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ossobuco na víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pkv1
Moje poznámka
Telecí ossobuco na víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pkv1
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 1 hodinou
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 10 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
telecí osobuco,
teleci osso buco,
telecí osobuko,
recept telecí osso buco,
příprava osobuka,
telecí osso buco recepty,
telecí osobuko recept,
telecí na žampionech a vine,
telecí na na žampionech,
pečení osobuka,
telecí na víně,
telecí na žampionech,
vařené ossobuco,
telecí osobuko na vine,
telecí osobuco na červeném víně,
osso buco telecí,
recept na ossobuco,
recept na telecí osobuco,
osso buco na víně,
telecí osobuko na žampionech
Suroviny:
žampióny,
víno bílé,
mléko nízkotučné,
cibule,
mouka hladká,
špenátové listy čerstvé,
vývar masový,
pepř,
těstoviny
Komentáře (2)