Telecí ossobuco na víně se žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 392 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,78 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 324,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ossobuco na víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pkv1
Moje poznámka
Telecí ossobuco na víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pkv1
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 28 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 51 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
telecí osobuco,
teleci osso buco,
telecí osobuko,
recept telecí osso buco,
příprava osobuka,
telecí osso buco recepty,
telecí osobuko recept,
telecí na žampionech a vine,
telecí na na žampionech,
pečení osobuka,
telecí na víně,
telecí na žampionech,
vařené ossobuco,
telecí osobuko na vine,
telecí osobuco na červeném víně,
osso buco telecí,
recept na ossobuco,
recept na telecí osobuco,
osso buco na víně,
telecí osobuko na žampionech
Suroviny:
žampióny,
víno bílé,
mléko nízkotučné,
cibule,
mouka hladká,
špenátové listy čerstvé,
vývar,
pepř,
těstoviny
Komentáře (2)