Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Do zlatavě opečené cibulky přidáme pórek a smažíme do změknutí. Poté přidáme listový špenát, dochutíme solí, pepřem a česnekem . Krok 2: Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji na druhé pánvi pozvolna vypékat. Mezitím vložíme houby do hrnce, přidáme vodu, máslo a dost soli a necháme povařit. Krok 3: Vypečenou slaninku přidáme do základu. Uvaříme gnocchi dle návodu .
Vařené gnocchi opražíme na pánvi z výpeku slaninky a přidáme pažitku. Houby zjemníme smetanou. Vše nakonec smícháme. Dle chuti dosolíme a dopepříme.
Zveřejněno 15. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4o6k
Moje poznámka
Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4o6k
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi s houbami,
gnochi s listovým špenátem,
gnocchi s lesnimi houbami,
gnocchi se špenátem,
gnocchi se špenátem a smetanou,
gnocchi se špenátem a houbami,
noky se špenátem a houbami,
gnochi se špenátem a houbami,
gnocchi s houbovou omáčkou,
gnochi s houbami,
gnocchi se špenátem a s houbami,
nočky se špenátem a žampiony,
gnocchi s houbami a špenátem,
gnochi se špenátem a houby,
gnochi na houbác,
zapečené gnocchi s houbami,
houbové gnocchi,
gnocchi se špenátem a se žampiony,
gnocchi se špenátem a z hub,
gnocchi s houbami recept
Suroviny:
cibule,
cibule,
pórek,
slanina,
špenát listový,
smetana,
sůl,
pepř,
česnek,
pažitka,
máslo,
houby lesní,
olej,
gnocchi
Komentáře (8)
Ale dejme tomu: na jedne panvi bych udelala cibuli, porek, houby, spenat a na druhe bych opekla slaninu, vybrala ji z tuku a prendala do zakladu vcetne smetany.
Do vypeku po slanine by stacilo pridat trochu tuku a syrove gnocchi v nem osmazit bez predvareni, podle receptu zde na TR, tusim od isindy, vychytavka uzasna. Opecene gnocchi pridame do prvni panve a promichame v omacce.