Třešňové lívance
Úrodu třešní můžete zpracovat na různé způsoby. Když si trochu těch šťavnatých a sladkých plodů odložíte, připravíte z nich dokonalý přeliv. Tím můžete přelít třeba nadýchané kynuté lívance, které voní po rumu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,97 g |
Tuky | 13,26 g |
Vláknina | 23,59 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 350,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Moje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 13 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 13 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 13 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 9 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 11 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 12 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 12 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 12 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 14 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 14 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 14 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 15 hodinami
Tématické fráze:
třešňový přeliv,
třešňový lívanec,
lívance,
lívance recept,
recept na lívance ktere dame testo do lednice,
tresnove livamce,
kynuté lívance troska rumu recepty,
kynuty tresnovy livanec,
třešnový lijanec,
recepty na lívance,
lívance třešňovým
Suroviny:
mléko,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
rum,
sůl,
droždí čerstvé,
mouka polohrubá,
olej,
třešně,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
tvaroh,
smetana zakysaná,
cukr skořice
Komentáře (5)