Třešňové lívance
Úrodu třešní můžete zpracovat na různé způsoby. Když si trochu těch šťavnatých a sladkých plodů odložíte, připravíte z nich dokonalý přeliv. Tím můžete přelít třeba nadýchané kynuté lívance, které voní po rumu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,97 g |
| Tuky | 13,26 g |
| Vláknina | 23,59 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 637 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 350,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Moje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 15 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka
Sahula před 25 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 30 minutami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 56 minutami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 2 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 5 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 6 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
třešňový přeliv,
třešňový lívanec,
lívance,
lívance recept,
recept na lívance ktere dame testo do lednice,
tresnove livamce,
kynuté lívance troska rumu recepty,
kynuty tresnovy livanec,
třešnový lijanec,
recepty na lívance,
lívance třešňovým
Suroviny:
mléko,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
rum,
sůl,
droždí čerstvé,
mouka polohrubá,
olej,
třešně,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
tvaroh,
smetana zakysaná,
cukr skořice
Komentáře (5)