Třešňové lívance
Úrodu třešní můžete zpracovat na různé způsoby. Když si trochu těch šťavnatých a sladkých plodů odložíte, připravíte z nich dokonalý přeliv. Tím můžete přelít třeba nadýchané kynuté lívance, které voní po rumu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,97 g |
Tuky | 13,26 g |
Vláknina | 23,59 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 350,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Moje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 23 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 24 minutami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 3 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 3 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 4 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 4 hodinami
Těstoviny se špenátem a uzenou šunkou
bajoo před 5 hodinami
Kuličky z mletého masa pečené se zeleninou
Tereziena před 6 hodinami
Tématické fráze:
třešňový přeliv,
třešňový lívanec,
lívance,
lívance recept,
recept na lívance ktere dame testo do lednice,
tresnove livamce,
kynuté lívance troska rumu recepty,
kynuty tresnovy livanec,
třešnový lijanec,
recepty na lívance,
lívance třešňovým
Suroviny:
mléko,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
rum,
sůl,
droždí čerstvé,
mouka polohrubá,
olej,
třešně,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
tvaroh,
smetana zakysaná,
cukr skořice
Komentáře (5)