Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 080 kJ / 5 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 367,20 g |
| Tuky | 435,39 g |
| Vláknina | 42,20 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 77,58 g |
Postup přípravy
Naplníme formičky a dáme ztuhnout do lednice. Krok 5: Mezitím dáme vařit maliny, stačí tak 8 minut, propasírujeme je, doplníme vodou do 250 ml, přidáme želatinu, uvaříme dle návodu na obale a přelijeme vychladlou paštiku. Krok 6: Pokud nemáme v úmyslu spotřebovat max. do dvou dvů, naplníme rovnou skleničky a sterilizujeme 1 hodinu na 95 C° a druhý den ještě jednou stejně.
Zveřejněno 25. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Moje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 13 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 14 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Tématické fráze:
paštika z pomalého hrnce,
vepřové maso v pomalém hrnci,
pastika ze zbytku masa v pomalém hrnci,
vepřová masova paštika,
brusinkova paštika v pomatem hrnci,
játrová paštika v pomalém hrnci,
vepřová pastika ve formě,
vepřová pastika do formy,
veprova pastika recept,
paštika z bůčku v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty na bůček
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček,
cibule,
česnek,
sůl,
máslo,
pepř,
tymián,
whisky,
mandle,
brusinky,
maliny,
želatina
Komentáře (17)
K receptu nejsou žádné komentáře.