 
		
Pikantní rajčatové čatní
Připravte si do skleniček pikantní rajčatové čatní, které spojuje šťavnatost zralých rajčat s výraznou kořeněnou chutí. Toto chutné dochucovadlo je ideální k sýrům, grilovaným masům, nebo pečeným plackám, rybám nebo plněným wrapům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 438 kJ / 583 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,65 g | 
| Tuky | 3,75 g | 
| Vláknina | 37,77 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 9,75 g | 
| Sůl | 24,10 g | 
| Sacharidy | 109,74 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Rajčata nakrájíme na menší kostičky, dáme do hrnce, zasypeme cukrem, promícháme a necháme asi 30 minut odstát.
	Krok 2: Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a přidáme k rajčatům společně s mrkvovou šťávou (nebo najemno nastrouhanou mrkví), protlakem, nasekanou papričkou a nastrouhanou citronovou kůrou.
	Krok 3: Za stálého míchání vaříme asi 10 minut.
Dochutíme balzamikem, citronovou šťávou, solí a pepřem, vmícháme nasekanou bazalku a ještě chviličku provaříme. Krok 4: Horké plníme do čistých sklenic, zavíčkujeme a dnem nahoru necháme vychladnout.
Dochutíme balzamikem, citronovou šťávou, solí a pepřem, vmícháme nasekanou bazalku a ještě chviličku provaříme. Krok 4: Horké plníme do čistých sklenic, zavíčkujeme a dnem nahoru necháme vychladnout.
Zveřejněno 19. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pikantní rajčatové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MQ3
Moje poznámka
					 
				
Pikantní rajčatové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MQ3
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Chutné vafle
Kolibinka před 29 minutami
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 1 hodinou
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 3 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 6 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 6 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 7 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 9 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pikantní čatní, 
						
						
							pikantní chutney z rajčata, 
						
						
							čatní pikantni, 
						
						
							pikantni rajčatová marmeláda, 
						
						
							pikantní marmeláda z rajčat, 
						
						
							rajčatové čatní, 
						
						
							rajčatové broskvove catni z receptare, 
						
						
							švestkové catni z receptare, 
						
						
							pikantní rajčatový protlak, 
						
						
							rajčatové chutney recept, 
						
						
							pikantní rajčatová štáva, 
						
						
							pikantní čatný, 
						
						
							rajčatová omáčka s bazalkou receptář, 
						
						
							pikantní rajčatové sugo, 
						
						
							recept na rajčatové čatní, 
						
						
							rajčatové čatní s bazalkou, 
						
						
							pikantní rajčata, 
						
						
							rajčatový protlak s bazalkou, 
						
						
							bazalkové čatní recept, 
						
						
							rajčatové catni z receptare
						
					
						Suroviny:
						
							rajče, 
						
						
							cukr želírovací, 
						
						
							cibule červená, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							citron, 
						
						
							ocet balsamiko, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							bazalka čerstvá
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (2)