Suroviny
Porce: na hlubší plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 555 kJ / 4 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,12 g |
Tuky | 191,68 g |
Vláknina | 45,90 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 569,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový fofr koláč / bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lno
Moje poznámka
Rybízový fofr koláč / bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lno
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 8 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 20 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 2 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 2 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 3 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 5 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 5 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 6 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 8 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 9 hodinami
Tématické fráze:
rybízový koláč,
koláč s červeným rybízem,
koláč s rybízem,
višňový koláč,
červený rybíz recepty,
fofr koláč,
kolač bublanina,
bublanina ze zmrzlých,
výborný rybízový bublanina,
rybízový koláč recept,
nadýchaný rybízový koláč se sněhem top recepty,
rybízový koláč na plech z čerstvého rybízu,
bublanina z červeného rybízu,
babiččina rybízová bublanina s drobenkou,
bublanina ze 2 vajec
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mléko,
kůra citronová,
rybíz červený,
drobenka
Komentáře (3)
Líbilo se mi to ovoce v polovině a pak nahoře , doporučuji