Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené koblihy/donutky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

21. 2. 2019 21:28

Suroviny pro 10

10

Nutriční hodnoty

Energie76 195 kJ / 18 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky2 015,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nenechte se na poprvé odradit, opravdu chutné se mi povedly až asi na potřetí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gillan63 gillan63

27. 2. 2019 08:56

Proč to nesmažete ? Takový recepty, ani prase se v tom nemůže vyznat . To jsou bláboly : Pokud vaše kuchyně není teplá, zahřejte troubu na 200° .....bože muj ... :no::-//

yanull yanull

22. 2. 2019 17:56

Výhrady jsou oprávněné, nicméně jsem se u receptu i pobavila. Nafoukané koblihy jsem změnila za nafouklé, ale není ta naše mateřština úžasná? ;-):-):-D:-K

Dajda Dajda

22. 2. 2019 15:18

Lenunka: ... a mléko je horké, ba přímo vařící!

Lenunka Lenunka

22. 2. 2019 15:03

Frantiska: aha, tak to mě nenapadlo:-D

Frantiska Frantiska

22. 2. 2019 14:48

Lenunka: 90 stupňů Fahrenheita = 32,222 stupňů Celsia někdo zapomněl převést jednotky

Lenunka Lenunka

22. 2. 2019 14:16

Dajda: působí to trochu tak, že to alespoň částečně překládal strýček google, ale jsou tam i jiné věci, mléko na kvásek by mělo mít teplotu kolem 37-40°C, těch 90° je poprava kvasinek:-)

Dajda Dajda

22. 2. 2019 14:05

Lenunka: Máte pravdu, granulovaný cukr v Čechách taky neznáme a kvasnice z balíčku se neměří na lžičky. Asi to nebude úplně šikovný překlad a ten docela výstižný popis nebude dílem vkladatelky. Možná. :-*

Lenunka Lenunka

22. 2. 2019 10:24

Dajda: tak ono je tam víc nesmyslů:-D......třeba Pozor, otvory na koblihu se smaží rychleji.
jinak ta fotka je taková ta univerzální ke stažení, proto je na netu u kde čeho:-)
https://www.pexels.com/photo/baked-bakery-baking-b...

Dajda Dajda

22. 2. 2019 10:05

Lenunka: Mezinárodní loupež napříč kontinentem :-? :-! :-D Tak už asi víme, kde se vzala ta všestranná mouka .......

tejaja tejaja

22. 2. 2019 09:50

Fotku som zmazala. ;-) Ďakujem za upozornenie. ;-)

Dajda Dajda

22. 2. 2019 08:36

Postup vaření je popsán hezky podrobně, ale nejde spíše o koblihy, než o donuty, které by měly mít uprostřed otvor? Kromě toho v českém jazyce ani v české kuchyni výraz všestranná mouka neznáme. :-O

ivulinka ivulinka

22. 2. 2019 07:37

Asi jste si špatně přečetla pravidla, v nich se mimo jiné píše, že fotky se vkládají pouze vlastní, tahle je z Polska...
https://www.garneczki.pl/blog/quiz-kuchnia-polska/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažené koblihy recept na smažené koblihy jak smažit koblihy smažené koblihy recepty recept na smažený koblihy jak se smaží koblihy smažené koblihy s otvorem koblihy recept recept na koblihy smazeny koblihy smažené mini koblihy testo nafoukle v oleji rychlý donutky smazime koblihy recept na koblihy smažené kolihy smažené kdy se smažit koblihy jjak smažit koblihy recept ba na koblihy recepty smažené na koblihy

Suroviny: mléko, kvasnice, vejce, cukr, sůl, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Smažené koblihy/donutky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Z7B