Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,69 g |
Tuky | 113,17 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 60,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá polévka se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJzo
Moje poznámka
Bílá polévka se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJzo
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 5 hodinami
Krenex
dragomirac před 7 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 7 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 8 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 8 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 9 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 9 hodinami
Tématické fráze:
bílá velikonocni polevka,
bílá velikonoční polévka recept,
velikonoční polévka,
velikonoční bílá polévka recept,
recept velikonoční bílá polévka,
bílá polévka,
velikonoční bílá polévka recepty,
velikonoční polevky,
recept na bílou polévku s vejcem,
bíla zelňačka s vejci,
bílá polévka s brambory a vejcem,
bila vajickova polévka,
polévka bíla anička,
recepty na polévky
Suroviny:
vývar uzený,
maso uzené,
smetana ke šlehání,
brambory,
vejce,
ocet,
sůl,
pepř,
kmín celý,
bobkový list,
koření nové koření,
mouka hladká,
kopr
Komentáře (6)