Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,69 g |
Tuky | 113,17 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 60,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá polévka se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJzo
Moje poznámka
Bílá polévka se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJzo
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 9 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 10 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 43 minutami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 46 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 6 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 7 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 8 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 8 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 8 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 10 hodinami
Tématické fráze:
bílá velikonocni polevka,
bílá velikonoční polévka recept,
velikonoční polévka,
velikonoční bílá polévka recept,
recept velikonoční bílá polévka,
bílá polévka,
velikonoční bílá polévka recepty,
velikonoční polevky,
recept na bílou polévku s vejcem,
bíla zelňačka s vejci,
bílá polévka s brambory a vejcem,
bila vajickova polévka,
polévka bíla anička,
recepty na polévky
Suroviny:
vývar uzený,
maso uzené,
smetana ke šlehání,
brambory,
vejce,
ocet,
sůl,
pepř,
kmín celý,
bobkový list,
koření nové koření,
mouka hladká,
kopr
Komentáře (6)