Suroviny
Porce: cca 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 82,47 g |
Vláknina | 9,87 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 43,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Moje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 17 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 2 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 5 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 8 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 9 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 11 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 12 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 14 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
pire z brambor,
pyré z cukety,
pyré z lilku,
pyré z z lilku,
lilky recepty,
recepty z lilku a cukety
Suroviny:
lilek,
omáčka sojová,
cuketa,
brambory,
brambory,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
kmín celý,
koření na grilovanou zeleninu,
olej olivový,
hrášek sterilovaný,
Komentáře (6)
k pyré mohl být přírodní řízek, pečené kuřecí stehno či jinak udělané maso. Ale na maso jsem neměla chuť a hrášek mám ráda i jako přílohu k masu. Každý může podle své fantazie přidat cokoli. A moje pyré voní máslem a o chuti lilku nemá smysl diskutovat. V žádném případě jsem se nechtěla chlubit vzhledem jídla, ale každopádně to mně i ostatním doopravdy chutnalo. Samozřejmě se jí i očima, ale když jste v restauraci okouzlena vzhledem jídla a těšíte se na první sousto, a to zklamání, když to není dobré... Ale proti gustu žádný dišputát. Jen se ráda podělím o něco nového a dobrého, a třeba i nevzhledného. Zdravím
Každý si určitě rád vyzkouší různé kombinace koření, voní to dálkou.
Na první zkouknutí jsem taky měla smíšené pocity, ale ono to podle mne bude dobré, asi dokonce velmi, hlavně v té zbytkové verzi na nasucho opečeném toastu s rajčátkem a rukolou navrch