Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 332 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,38 g |
Tuky | 26,47 g |
Vláknina | 41,05 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 396,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské špagety s vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JBLD
Moje poznámka
Boloňské špagety s vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JBLD
Nejnovější recepty
Jugoslávský paprikový salát
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 21 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 21 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s borůvkami
kyskamaryska před 57 minutami
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 2 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 2 hodinami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 5 hodinami
České buchty
Martas6 před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 5 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 5 hodinami
Tématické fráze:
boloňská omáčka s vinem,
boloňské špagety s červeným vinem,
boloňské špagety s červeným s vínem,
boloňské špagety cervene vino,
bolonske spagety s vínem,
boloňske špagety vino,
bolonská omáčka na červeném víně,
boloňská omáčka,
recepty.cz boloňské,
boloňská omáčka s červeným vínem,
omáčka na špagety s červeným vínem,
spagety recept s vinem,
hovězí mleté na špagety s červeným vinem
Suroviny:
cibule,
maso hovězí mleté,
víno červené,
těstoviny špagety,
mrkev,
protlak rajčatový,
sůl,
cukr,
pepř,
olej,
bazalka čerstvá,
sýr
Komentáře (3)