Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 347 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,16 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 444 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 161,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vkP
Moje poznámka
Smažené ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vkP
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 7 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 21 minutami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 23 minutami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 26 minutami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 4 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 4 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 5 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 7 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 7 hodinami
Tématické fráze:
teplé ovoce,
smažené hrušky,
smazena hruska,
teplé ovoce recept,
teplé hrušky,
teplý banán,
smažené ovoce v těstíčku,
těstíčko na smažené ovoce,
sladké těsto na smažení,
smažený jablka,
smazena sladka jidla,
hruska v těstičku,
ovoce hrušky recepty,
jablka v palačinkovém těstě,
teplá hruška,
teple ovoce recepty,
ovoce hruška recepty,
těstíčko na ovoce,
ovoce smažené v těstíčku,
hruška ovoce
Suroviny:
jablko,
meruňky,
broskve,
hruška,
banán,
žloutek,
bílek,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mléko,
olej,
cukr moučkový,
skořice
Komentáře (4)