Pomlázky z kynutého těsta
Kynuté těsto je velmi tvárné a dává nám možnost tvarovat a péct libovolné pečivo. K Velikonocům můžeme použít tento recept, ve kterém najdeme návod na to, jak uplést nadýchané pomlázky k snědku i pro koledníky.
Suroviny pro 1 dávka
zhruba 8 kusů
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 787 kJ / 3 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,00 g |
| Tuky | 112,45 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 755 mg |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 1,49 g |
| Sacharidy | 451,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomlázky z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74gG
Moje poznámka
Pomlázky z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74gG
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 17 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 7 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 8 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 10 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 10 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 10 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 11 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept z kynutého těsta,
pomlázka ze 4 pramenů,
zvířátka z kynutého kynutého těsta,
med do těsta,
da se zamrazit kynute těsto
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mléko,
žloutek,
máslo,
droždí čerstvé,
vejce,
mléko,
máslo,
rum
Komentáře (23)