Červený Coleslaw s řízky na jižanský způsob
Kuřecí řízky jako z fast foodu snadno připravíte i doma. Stačí okořenit a naložit do podmáslí, díky kterému budou krásně křehké a šťavnaté. Podávat můžete se salátem Coleslaw z červeného zelí, jehož příprava je stejná, jako ze zelí bílého.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 241 kJ / 1 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,50 g |
| Tuky | 117,42 g |
| Vláknina | 11,37 g |
| Cholesterol | 541 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 41,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červený Coleslaw s řízky na jižanský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvR3
Moje poznámka
Červený Coleslaw s řízky na jižanský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvR3
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 2 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 50 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 51 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 57 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Suroviny:
zelí červené,
mrkev,
cibule,
celer,
majonéza,
jogurt,
olej,
ocet vinný,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
prsa kuřecí,
podmáslí,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
tymián sušený,
pepř cayenský,
pepř mletý,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
semínka sezamová,
pepř cayenský,
olej
Komentáře (7)