Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový kynutý koláč

Krásně nadýchaný kynutý rybízový koláč s drobenkou je pečený v sádlem vymaštěném pekáčku a rozvoní celý dům. Že vám to připomíná prázdniny u babičky? S tímto recept si můžete takový koláč připravit jednoduše i u vás doma.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby kynutí

90 min (50 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

8. 7. 2020 22:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 685 kJ / 1 359 kcal
Bílkoviny31,68 g
Tuky31,03 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 822 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy233,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

keddie

9. 7. 2023 14:12

Jednoduchý a velmi dobrý koláč. Jen se po něm zaprášilo. Musela jsem druhý den udělat nový. Děkuji za recept.

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 7. 2022 08:06

:-)<3:yes: pěkný recept i foto :yes::-K

paniRuzickova paniRuzickova

19. 7. 2020 23:42

Dannulka: děkuji:-K

Dannulka

18. 7. 2020 13:21

Výborně napsaný recept a velmi čtivé stránky paní Růžičkové :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, sůl, kůra citronová, droždí čerstvé, cukr, žloutek, olej, mléko, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, sádlo, rybíz

TopRecepty.cz

Rybízový kynutý koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rAG2