Frankfurtská polévka s fazolemi
Klasickou frankfurtskou polévku zná snad každý z nás, vyzkoušejte ji ale obměnit přidáním fazolí z konzervy. Její chuť tak získá nový rozměr a polévka ještě lépe zasytí a zahřeje. Příprava vám nezabere moc času a není nijak složitá.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 424 kJ / 1 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,80 g |
| Tuky | 66,89 g |
| Vláknina | 12,98 g |
| Cholesterol | 114 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 64,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3DM
Moje poznámka
Frankfurtská polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3DM
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 1 hodinou
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 25 minutami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 58 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 1 hodinou
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 2 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 2 hodinami
Šunkofleky II
Valis před 2 hodinami
Suroviny:
párky,
fazole bílé,
cibule,
brambory,
česnek,
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar masový,
libeček,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0