Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková smetanová polévka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5R3
Moje poznámka
Vločková smetanová polévka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5R3
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 48 minutami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 1 hodinou
Pečené koleno
magdalenka před 1 hodinou
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
[email protected] před 1 hodinou
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 3 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 3 hodinami
Nakládaný bůček
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
smetanová zeleninová polévka,
vločková polívka,
zeleninova smetanova polevka,
vločková polévka,
polivka vlockova,
jak se dela vlockova polívka,
smetanova polevka zeleninova,
zeleninová polévka smetanová,
zeleninová polévka se smetanou,
vaření vločková polivka,
vločková polévka na paprice,
rrecept na vločkovou polévku se zeleninou,
bramborova polevka s vlockami a zeleninou,
nahrada masoxu libecek,
smetanová zeleninová polévka recept,
zelenina do polévky,
top recepty vločková polévka,
vločková polévka s houby,
polivka z vlockova,
zeleninova polevka s vlockami
Suroviny:
máslo,
mrkev,
petržel,
celer,
vločky,
kapusta,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
květák,
kmín celý,
masox,
sůl,
pepř bílý,
smetana sladká,
petrželka,
libeček
Komentáře (3)