Brokolicovo-sýrové kuličky
Brokolicové kuličky se sýrem dokonale nahradí masový oběd. Můžete je podávat s míchaným listovým salátem a oblíbeným dresinkem nebo dipem. Oblíbené smažení je zde nahrazeno pečením v troubě, ale můžete bez obav použít i horkovzdušnou fritézu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,44 g |
Tuky | 54,65 g |
Vláknina | 21,33 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 20,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicovo-sýrové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAyk
Moje poznámka
Brokolicovo-sýrové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAyk
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 7 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 8 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 8 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 8 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 9 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 10 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 10 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 10 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 10 hodinami
Suroviny:
brokolice,
sýr gouda,
vejce,
cibule šalotka,
strouhanka,
česnek sušený,
koření oregáno sušené,
petržel,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)
Gustavo Woltmann