Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 102 kJ / 1 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,62 g |
| Tuky | 96,04 g |
| Vláknina | 16,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,68 g |
| Sůl | 6,35 g |
| Sacharidy | 73,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jabko a hrušku nastrúhame najemno. Pridáme všetky ostatné suroviny okrem tofu. Premiešame.
Krok 2: Tofu nakrájame na rezy asi 1 cm hrubé a vložíme do marinády. Necháme stáť aspoň 2 hodiny, občas opatrne premiešame.
Krok 3: Rozpálime panvicu a vložíme celý obsah, teda tofu aj s marinádou. Prudko pražíme, pričom po chvíľke otáčame tofu. Pražíme až do odparenia tekutiny.
Krok 4: Podávame s ryžou.
Zveřejněno 28. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XN7g
Moje poznámka
Tofu s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XN7g
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 12 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 7 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 7 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 7 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 8 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 8 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 9 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 10 hodinami
Suroviny:
jablko,
hruška,
cibulka jarní,
tofu bílé,
omáčka sojová,
semínka sezamová,
olej,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (1)