Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané vepřové maso v aspiku

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 2. 2021 18:37

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 108 kJ / 504 kcal
Bílkoviny80,58 g
Tuky16,97 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vývar použijeme např. na polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

1. 3. 2021 08:20

Severinka: Mirko, děkuju, :-K není s tím ani moc práce a myslím, že by to mohlo přijít k chuti:-8

Severinka Severinka

27. 2. 2021 22:06

To je pěkný recept, budu vymýšlet nějaké občerstvení na můj svátek, dost často dělám aspikovou roládu se šunkou - do šunky zabalím vl. salát , narovnám to do srnčího hřbetu a zaliju aspikem, tohle by byla vítaná změna, musím si to poznačit;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, karotka, cibule, želatina, pepř, bobkový list, koření nové koření, sůl, ocet

TopRecepty.cz

Trhané vepřové maso v aspiku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3ZRQ