Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,73 g |
Tuky | 37,49 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 29,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme dobře očištěná játra, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Pak přidáme vývar, česnek, bylinky a koření. Uděláme jíšku z másla a hladké mouky, přidáme do polévky a rozmixujeme do hladka. Celý proces trvá pár minut, játra jsou rychle hotová a nakonec krátce provaříme s jíškou.
Krok 2: Podle chuti můžeme přidat i trochu smetany.
Zveřejněno 14. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXP5
Moje poznámka
Játrový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXP5
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Květák bez smažení
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 49 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 6 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 7 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 8 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cibule,
játra kuřecí,
pepř,
česnek,
vegeta,
petrželka,
libeček,
vývar
Komentáře (1)