Zapečené brambory na italský způsob
Voňavé bylinky, šťavnaté mleté maso a brambory dovedené k dokonalosti – to jsou zapečené brambory na italský způsob. Zeleninová směs s mletým masem, zapečená mezi vrstvami brambor a pokrytá rozpečeným sýrem, vytváří dokonalé spojení chutí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 784 kJ / 2 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,94 g |
| Tuky | 58,65 g |
| Vláknina | 44,39 g |
| Cholesterol | 510 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 237,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KJYJ
Moje poznámka
Zapečené brambory na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KJYJ
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 12 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 13 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 1 hodinou
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečné lívance
Brumaire před 2 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 2 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 3 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 4 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 5 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
koření,
sýr plátkový,
maso vepřové mleté,
cibule,
paprika,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
cuketa,
rajče,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
bujón hovězí,
koření oregáno,
mouka,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)