Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 290 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,29 g |
Tuky | 10,32 g |
Vláknina | 61,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 251,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šošovicu a pšeno spolu varíme domäkka. Vody nedávame veľa, len toľko, aby všetka vsiakla.
Krok 2: Pridáme cibuľu orestovanú na oleji, prelisovaný cesnak, majoránku, korenie, soľ a dobre premiešame.
Krok 3: Dáme do vymasteného pekáča a v rúre vyhriatej na 180°C zapekáme asi 20-25 minút.
Krok 4: Podávame so zeleninou alebo kyslou uhorkou.
Zveřejněno 21. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočkový prejt s jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lj7w
Moje poznámka
Čočkový prejt s jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lj7w
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 30 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Suroviny:
čočka,
jáhly,
cibule,
olej,
kmín drcený,
česnek,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (3)