Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 683 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,19 g |
Tuky | 70,11 g |
Vláknina | 3,15 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 18,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové s bezlepkovou jíškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XgPl
Moje poznámka
Dušené vepřové s bezlepkovou jíškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XgPl
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 6 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 8 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 8 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 10 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 10 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibulka lahůdková,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
olej slunečnicový,
sůl mořská,
česnek sušený,
voda,
jíška
Komentáře (6)
Já bych to asi nazvala něco jako dušené vepřové s bezlepkovou jíškou....
Ale "gulášu" a "gulášku" z vepřového v podobném stylu je tu víc....nebudu tu začínat debatu co je to GULÁŠ, že
Promiňte, ale nemohu se zbavit dojmu, že vy račte zmršit každý rcp
***
No a pokud by cibule bylo takové množství jaké je v těchto končinách obvyklé, tak jídlo není ani potřeba dále zahušťovat, že