Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,40 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso očistíme, z obou stran osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce.
Krok 2: V hlubší pánvi rozpálíme olej a na něm filety z obou stran osmahneme.
Krok 3: Přidáme víno a maso dusíme do měkka. Když je maso měkké, posypeme ho nadrobno nasekanou zelenou petrželkou a s vybranou přílohou hned podáváme.
Zveřejněno 24. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aljašská treska na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqPG
Moje poznámka
Aljašská treska na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqPG
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 13 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
víno bílé suché,
olej slunečnicový,
šťáva citronová,
solamyl,
sůl mořská,
petrželka
Komentáře (1)