Krkovička s kedlubnovým zelím
K nedělnímu obědu neodmyslitelně patří pokrm, který skvěle chutná a opravdu zasytí. Dobrou volbou je vepřová krkovička, která je krásně šťavnatá. Klasické zelí vyměňte za zelí z kedlubny, má jemnější chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 742 kJ / 1 850 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 129,49 g | 
| Tuky | 105,66 g | 
| Vláknina | 20,62 g | 
| Cholesterol | 288 mg | 
| Sodík | 427 mg | 
| Sůl | 1,31 g | 
| Sacharidy | 87,43 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Krkovička s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QjD
Moje poznámka
					 
				
Krkovička s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QjD
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 20 minutami
	
			 
	
	
Bublanina s jogurtem
Mary-Loo před 26 minutami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 36 minutami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 46 minutami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 59 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 1 hodinou
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 2 hodinami
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 14 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 14 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
						Suroviny:
						
							krkovice vepřová, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř bílý mletý, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							škrob kukuřičný, 
						
						
							vývar zeleninový, 
						
						
							olej rostlinný, 
						
						
							kedlubna, 
						
						
							cibule, 
						
						
							olej slunečnicový, 
						
						
							škrob kukuřičný, 
						
						
							cukr, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							ocet vinný, 
						
						
							sůl, 
						
						
							voda
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (2)