Krkovička s kedlubnovým zelím
K nedělnímu obědu neodmyslitelně patří pokrm, který skvěle chutná a opravdu zasytí. Dobrou volbou je vepřová krkovička, která je krásně šťavnatá. Klasické zelí vyměňte za zelí z kedlubny, má jemnější chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 742 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,49 g |
Tuky | 105,66 g |
Vláknina | 20,62 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 427 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 87,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QjD
Moje poznámka
Krkovička s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QjD
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 17 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Katerain před 41 minutami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 50 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 1 hodinou
Domácí kečup
Marfyk před 1 hodinou
Banánové lívance
Mazej před 2 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 2 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 2 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 15 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř bílý mletý,
kmín celý,
bobkový list,
škrob kukuřičný,
vývar zeleninový,
olej rostlinný,
kedlubna,
cibule,
olej slunečnicový,
škrob kukuřičný,
cukr,
kmín drcený,
ocet vinný,
sůl,
voda
Komentáře (2)