Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička s kedlubnovým zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 70 min

100 min (30 min příprava + 70 min tepelná úprava)

26. 9. 2022 07:59

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 921 kJ / 1 654 kcal
Bílkoviny129,49 g
Tuky83,88 g
Vláknina20,62 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 427 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy87,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hospodyne

26. 9. 2022 12:17

:-K Já toto jídlo připravuji méně dietně, nicméně recept je hezký a návodný. Chutnalo by mi:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř bílý mletý, kmín celý, bobkový list, škrob kukuřičný, vývar zeleninový, olej rostlinný, kedlubna, cibule, olej slunečnicový, škrob kukuřičný, cukr, kmín drcený, ocet vinný, sůl, voda

TopRecepty.cz

Krkovička s kedlubnovým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5QjD