Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Kousky masa podušené s divokým kořením skvěle doplní houbová omáčka, která je tak perfektně připravená a dochucená, že si na ní pochutnají i ti, kteří nemají houby příliš v lásce. Přílohu můžete vybrat podle svých chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 320 kJ / 1 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,04 g |
| Tuky | 90,60 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 371 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 48,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Moje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Suroviny:
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
koření hřebíček,
voda,
sůl,
koření divoké,
houby čerstvé,
sádlo,
cibule,
maso vepřové,
sůl,
koření divoké,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (3)