Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Kousky masa podušené s divokým kořením skvěle doplní houbová omáčka, která je tak perfektně připravená a dochucená, že si na ní pochutnají i ti, kteří nemají houby příliš v lásce. Přílohu můžete vybrat podle svých chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 320 kJ / 1 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,04 g |
| Tuky | 90,60 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 371 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 48,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Moje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 1 hodinou
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
boomgo před 3 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 5 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 7 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 8 hodinami
Suroviny:
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
koření hřebíček,
voda,
sůl,
koření divoké,
houby čerstvé,
sádlo,
cibule,
maso vepřové,
sůl,
koření divoké,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (3)