Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 080 kJ / 5 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,38 g |
Tuky | 270,86 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 578,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQK2
Moje poznámka
Ořechový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQK2
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 33 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 39 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 1 hodinou
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Tématické fráze:
ořechový závin,
nejlepší ořechový kynutý závin,
ořechový závin recept,
orechova plnka,
ořechový štrůdl,
vánoční ořechový závin,
závin s ořechy,
kynutý ořechový závin,
orechove zaviny,
recept na ořechový závin,
závin ořechový,
kynutý závin z Majolky®,
ořechovi zavin,
babiččin ořechový závin,
ořechové závin,
recept orechovy zavin,
orechova strudla,
kysnutý orechový závin,
orechova plnka do zavinu,
ořechový závin kynutý
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
mléko,
majolka,
olej,
vejce,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
ořechy mleté,
cukr vanilkový
Komentáře (7)