Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
Tuky | 60,16 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do 3 l vody dáme očistěné kuře, přidáme kořenovou zeleninu a sůl.
Krok 2: Vše uvaříme, kuře vyjmeme a vývar procedíme.
Krok 3: Do přecezené polévky vložíme vařené vlasové nudle, nakrájené maso z kuřete, drobně krájenou šunku a natvrdo vařená, nakrájená vejce.
Krok 4: Vše krátce povaříme, případně dochutíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
Moje poznámka
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
Nejnovější recepty
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 34 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 2 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 10 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 15 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 36 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
japonská kuchyně recepty,
japonská kuchařka,
japonské recepty,
recepty japonské kuchyně,
recepty japonská kuchyně,
japonska kureci polevka,
japonské moučníky,
japonská kuchyně,
recept na japonskou polévku,
japonská kuchyně - recepty,
japonske kuře,
japonský moučník,
recepty z japonska,
kuře po japonsku,
japonská kuchyně-recepty,
japonská nudlová polévka,
japonská kuchyně recept,
japonska polivka,
japonska veprova polevka,
japonská zeleninová polévka
Suroviny:
kuře,
zelenina kořenová,
šunka,
vejce,
nudle vlasové,
sůl
Komentáře (7)