Japonská polévka
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
Tuky | 60,16 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Vaří šéfkuchař - japonská kuchyně
Polévka je dobrá, ale je jí hodně. Já jí dělám z 1/2 kuřete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 7. 2014 19:36
MiLí:asi ano, ale k rámenu to má daleko....asi jak z Prahy do Tokia
14. 6. 2012 18:10
To má být jako napodobenina rámenu?
12. 9. 2010 18:28
Už jsem dělala taky polévku z jednoho kuřecího stehna a bylo to opravdu výborné.Tak bych ho zkusila na tento způsob.+1
12. 9. 2010 18:16
Vypadá to dobře,určitě vyzkouším.Jen se přikláním k názoru JanyR.
18. 8. 2009 15:30
18. 8. 2009 13:01
Když mi by bylo neskutečně líto vařit na to celé kuře, ale určitě bych to zkusila i z drůbků. Co bych taky dělala se 3 litry polévky? Maso se dá obrat i z drobů a nám by to stačilo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 18 minutami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 2 sekundami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 24 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 13 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 16 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 16 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Lívanečky jako z japonské restaurace: Podle našeho videonávodu je zvládnete i doma
Další recepty
Tématické fráze: japonská kuchyně recepty japonská kuchařka japonské recepty recepty japonské kuchyně recepty japonská kuchyně japonska kureci polevka japonské moučníky japonská kuchyně recept na japonskou polévku japonská kuchyně - recepty japonske kuře japonský moučník recepty z japonska kuře po japonsku japonská kuchyně-recepty japonská nudlová polévka japonská kuchyně recept japonska polivka japonska veprova polevka japonská zeleninová polévka
Suroviny: kuře, zelenina kořenová, šunka, vejce, nudle vlasové, sůl
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
6 názorů