Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,55 g |
Tuky | 85,36 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 60,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak, že do něj dáme vejce, bílé víno, mouku a část lupínků.
Krok 2: Odleželou rybu obalíme v těstíčku a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Na vrch ještě nasypeme zbytek mandlí. Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Moje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 13 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 47 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Tématické fráze:
kefír,
rybí kuchařka,
kefírové těstíčko,
zapečené filé s kefírem,
rybí file recepty,
rybí file,
recept kefir,
zapečené rybí filé s kefírem
Suroviny:
pangasius,
kefír,
sůl,
olej,
kefír,
vejce,
mouka hladká,
víno bílé,
lupínky mandlové
Komentáře (5)