Postup přípravy
Zalijeme vývarem a vaříme 9 hodin. Krok 4: Po 9 hodinách vyjmeme maso, kosti a koření a pokud chceme boršč zahustit, vmícháme mouku rozkvedlanou v troše vody. Výborný je ale i bez zahuštění. Krok 5: Nakrájíme maso na kostky a vrátíme do polévky.
Provaříme ještě asi 30 minut. Krok 6: Podáváme se zakysanou smetanou a koprem.
Zveřejněno 28. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Moje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí na polévku,
sádlo,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
řepa červená,
brambory,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (2)