Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 816 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,86 g |
| Tuky | 10,63 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,53 g |
Postup přípravy
Zavřeme a dáme do olejem vytřené zapékací mísy. Zbylé citronové plátky můžeme použít na naložení ryby.
Podlijeme vývarem a přiklopíme alobalem. Krok 4: Dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C cca 40 minut, odklopíme alobal a necháme 5-7 jen "dopéct". Krok 5: Tymiánové snítky před podáváním vyndáme. Podávala jsem s americkými bramborami.
Zveřejněno 11. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná mořská štika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYgOQ
Moje poznámka
Plněná mořská štika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYgOQ
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 minutou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 34 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Suroviny:
mořská štika,
citron,
rajče cherry,
cibulka jarní,
tymián čerstvý,
sůl,
koriandr,
kmín drcený,
máslo,
vývar masový,
olej
Komentáře (4)