Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,14 g |
| Tuky | 36,73 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 624 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 56,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do žluta.
Krok 2: Pak přidáme játra nakrájená na kostky, zbavená blan, zasypeme je paprikou, kmínem, mletým pepřem a necháme zpěnit.
Krok 3: Podlijeme je vodou a vaříme asi 35 minut do měkka.
Krok 4: Přidáme masox, rozdrcený česnek a worcester.
Krok 5: V hrnku rozkvedláme mouku, guláš zahustíme a osolíme. Guláš chvíli promícháváme, povaříme ho ještě 10 minut.
Krok 6: Podáváme s knedlíkem nebo s brambory.
Zveřejněno 30. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj játrový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G65ZL
Moje poznámka
Můj játrový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G65ZL
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 14 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílková bábovka
Pavluska75 před 8 minutami
Klobásníky
Krista56 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
HarryHole před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 2 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 2 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 2 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 6 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 15 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 15 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
sádlo,
česnek,
pepř mletý,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
omáčka worcesterová,
masox,
mouka hladká
Komentáře (3)