Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí nudličky na fermentovaném kampotském pepři

Kampotský fermentovaný pepř je úžasné ochucovadlo pro milovníky pikantní chutí. Připravte si s jeho použitím kuřecí prsa s jemnou smetanovo-pepřovou omáčkou a pochopíte, proč je tolik oblíbenou surovinou. Měkký, přitom příjemně štiplavý.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

17. 6. 2023 09:36

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 275 kJ / 1 022 kcal
Bílkoviny56,51 g
Tuky83,10 g
Vláknina2,25 g
Cholesterol 321 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy10,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je můj vlastní, mám ráda chuť měkkého fermentovaného kampotského pepře a pár lístků máty dodá svěžest. Koupit se pepř dá na internetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, koření steakové, olej olivový, pepř, omáčka worcesterová, smetana ke šlehání, koření, máta čerstvá

TopRecepty.cz

Kuřecí nudličky na fermentovaném kampotském pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr10n