Chalupářský kotlík
Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept, při kterém využijete zásoby z ledničky. Stačí orestovat cibuli, kuřecí maso a játra, přidat párky, fazole, trochu kečupu a smetany, krátce povařit a výborné jídlo je na světě.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 849 kJ / 2 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,03 g |
| Tuky | 43,73 g |
| Vláknina | 73,50 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 229,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Kuřecí maso a párky nakrájíme na kousky.
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli a přidáme maso. Po chvíli přidáme játra, osolíme a opepříme.
Krok 3: Dále přidáme párky, kečup, konzervu fazolí, smetanu a podle potřeby podlijeme vodou. Vaříme do změknutí.
Krok 4: Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 18. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Zrj
Moje poznámka
Chalupářský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Zrj
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 7 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 7 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 54 minutami
Košíčky Izidor
zvon23 před 3 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 4 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 5 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 5 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 8 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 9 hodinami
Suroviny:
cibule,
prsa kuřecí,
játra kuřecí,
párky vídeňské,
fazole sterilované,
olej,
kečup sladký,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)