Chalupářský kotlík
Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept, při kterém využijete zásoby z ledničky. Stačí orestovat cibuli, kuřecí maso a játra, přidat párky, fazole, trochu kečupu a smetany, krátce povařit a výborné jídlo je na světě.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 849 kJ / 2 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,03 g |
Tuky | 43,73 g |
Vláknina | 73,50 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 229,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Kuřecí maso a párky nakrájíme na kousky.
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli a přidáme maso. Po chvíli přidáme játra, osolíme a opepříme.
Krok 3: Dále přidáme párky, kečup, konzervu fazolí, smetanu a podle potřeby podlijeme vodou. Vaříme do změknutí.
Krok 4: Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 18. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Zrj
Moje poznámka
Chalupářský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Zrj
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 4 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 4 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 4 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 5 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 5 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 6 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 6 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 6 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Suroviny:
cibule,
prsa kuřecí,
játra kuřecí,
párky vídeňské,
fazole sterilované,
olej,
kečup sladký,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)