Hovězí po tyrolsku
Hovězí maso může být náročnější na přípravu, nicméně, pokud jste vlastníkem pomalého hrnce, o velkou část práce se postará právě on. Masové kostky opečené na cibulce necháte pomalit a poté je doplníte smetanovou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 173 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,73 g |
Tuky | 44,37 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji do zlatova. Odložíme stranou a na stejné pánvi opečeme kousky osoleného a opepřeného hovězího masa, aby se pěkně zatáhlo po všech stranách.
Krok 2: Všechno vložíme do pomalého hrnce na 3 hodiny na stupeň HIGH. Poté přesuneme do kastrůlku, vmícháme smetanu s rozšlehanou moukou a necháme na mírném varu asi 15 minut provařit.
Krok 3: Dochutíme hořčicí, worcesterem a citronovou šťávou podle chuti. Podávat můžeme třeba s hrnkovým knedlíkem.
Zveřejněno 11. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po tyrolsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5grl
Moje poznámka
Hovězí po tyrolsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5grl
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
smetana na vaření,
mouka hladká,
omáčka worcesterová,
hořčice,
šťáva citronová
Komentáře (2)