Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po tyrolsku

Hovězí maso může být náročnější na přípravu, nicméně, pokud jste vlastníkem pomalého hrnce, o velkou část práce se postará právě on. Masové kostky opečené na cibulce necháte pomalit a poté je doplníte smetanovou omáčkou.

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 180 min

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava)

11. 11. 2023 16:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 173 kJ / 519 kcal
Bílkoviny7,73 g
Tuky44,37 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy21,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kaill Kaill

25. 3. 2024 21:29

Elivet: děkuji moc

Elivet

25. 3. 2024 21:26

Měli jsme dnes s knedlíkem a bylo to výborné :-) recept doporučuji a děkuji za inspiraci :-) :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, olej, sůl, pepř mletý, smetana na vaření, mouka hladká, omáčka worcesterová, hořčice, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Hovězí po tyrolsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5grl