Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka

Nadýchané, voňavé a skvělým džemem plněné. To jsou vynikající koblihy podle cukráře Josefa Maršálka. Těstu dejte dostatek času vykynout a na smažení se pečlivě připravte. Odměnou vám budou dokonalé bochánky s typickým bílým proužkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba kynutí

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba kynutí)

2. 2. 2024 18:01

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie61 090 kJ / 14 601 kcal
Bílkoviny132,71 g
Tuky1 146,74 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,94 g
Sůl7,14 g
Sacharidy908,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, vejce, cukr krupice, rum, máslo, mléko, droždí, sůl, olej, cukr moučkový, marmeláda

TopRecepty.cz

Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k7pK