Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Nadýchané, voňavé a skvělým džemem plněné. To jsou vynikající koblihy podle cukráře Josefa Maršálka. Těstu dejte dostatek času vykynout a na smažení se pečlivě připravte. Odměnou vám budou dokonalé bochánky s typickým bílým proužkem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 61 090 kJ / 14 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,71 g |
Tuky | 1 146,74 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,94 g |
Sůl | 7,14 g |
Sacharidy | 908,86 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 15 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 23 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 6 minutami
Jednoduché vynikající langoše
petrysek2307 uvařila před 15 minutami
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 57 minutami
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 1 hodinou
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 1 hodinou
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 3 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak poznat správně vykynuté těsto. Video poradí a ukáže jednoduché tipy, které je dobré znát
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, vejce, cukr krupice, rum, máslo, mléko, droždí, sůl, olej, cukr moučkový, marmeláda
Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k7pK
0 názorů