Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makový chléb

Máte-li rádi mák, zkuste ho někdy přidat do chleba. Makový chléb je poměrně hodně nadýchaný, s křupavou kůrkou a měkkou a pružnou tečkovanou střídou. Mák při jídle mezi zuby trochu křoupe, i na chuť ho v chlebu určitě příjemně poznáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 215 min Doba přípravy: 170 min Doba tepelné úpravy: 45 min

215 min (170 min příprava + 45 min tepelná úprava)

8. 2. 2024 10:11

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 117 kJ / 2 179 kcal
Bílkoviny62,38 g
Tuky44,32 g
Vláknina24,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete u mě na webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

8. 2. 2024 13:44

Marie Svarcova: :-* děkuju!

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 2. 2024 11:03

:-)<3:yes::yes: Paráda, moc se mi líbí recept i foto . :-K

cathleen cathleen

8. 2. 2024 10:58

RubyRom: díky! :-* Zkus někdy celý mák přidat do jakéhokoliv kynutého slaného pečiva, určitě budeš příjemně překvapená :-!

RubyRom RubyRom

8. 2. 2024 10:49

Teda ten vypadá úžasně, to bych ochutnala, je to zajímavá kombinace
s tím mákem. :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: voda, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, voda, olej, sůl, kmín drcený, mák, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná

TopRecepty.cz

Makový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wGAj