Bažantí prsa na sušených hříbcích
Zvěřina je oblíbená díky své výrazné chuti i vůni. Jemná a šťavnatá bažantí prsa připravíme velmi snadno a můžeme je podávat s lahodnou hříbkovou smetanovou omáčkou a bramborami či knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 200 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,06 g |
Tuky | 97,37 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 58,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažantí prsa na sušených hříbcích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmEE
Moje poznámka
Bažantí prsa na sušených hříbcích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmEE
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 6 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 18 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Suroviny:
bažant,
nať celerová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
hříbky sušené,
cibule,
kmín celý,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.