Tilápie na přepuštěném másle a bylinkách
Tilápie má bílé maso s jemnou nasládlou chutí a díky absenci kostí je velmi oblíbenou rybou. V našem receptu je tilápie připravená na přepuštěném másle a bylinkách. Má díky tomu ještě lahodnější chuť, která krásně ladí s rukolou a variací brambor.
Postup přípravy
rybu z obou stran pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami, česnekem, mletým pepřem a osolíme. Krok 2: Na rozehřáté nepřilnavé pánvi rozpustíme máslo. Porce ryby obalíme v kukuřičném škrobu a zvolna na másle opečeme z obou stran dozlatova a dokřupava. Krok 3: Na talíře rozložíme omytou a osušenou rukolu a na ni položíme porce ryby. Krok 4: Podáváme s vařenými bramborami a batátem, omaštěnými máslem. Krok 5: Posypeme nastříhanou natí cibulky a podáváme
s čerstvým salátem dle vlastní chuti.
Zveřejněno 2. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilápie na přepuštěném másle a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNM54
Moje poznámka
Tilápie na přepuštěném másle a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNM54
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 15 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 16 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 3 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 3 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 11 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 13 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 14 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 14 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 16 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 17 hodinami
Suroviny:
tilapie,
ghee,
šťáva citronová,
rozmarýn,
česnek sušený,
škrob kukuřičný,
zelená nať,
rukola,
brambory,
batáty,
máslo
Komentáře (1)