Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 085 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,10 g |
Tuky | 22,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqDy
Moje poznámka
Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqDy
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na kuřecí prsa,
smažená kachní prsa,
kureci prsa recept,
maďarské klobásy,
jak dlouho smažit kuřecí prsa,
kuřecí maso s klobásou,
kureci prsa,
recept kuřecí prsa,
smažení kuřecích prsou,
jak smažit kuřecí prsa,
obalovaná kuřecí stehna,
kuře s klobásou,
gyulai kolbász,
smareni kureci prsia,
kuřecí prsíčka solit před smažením?,
maďarská klobása,
smažená kuřecí prsíčka,
smažená kuřecí stehna,
kureci klobasa,
recept obalovaná kuřecí stehna kořeněná
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr uzený,
klobása maďarská,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (10)