Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 085 kJ /
976 kcal
Bílkoviny193,10 g
Tuky22,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,98 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsia omyjeme, osušíme papierovou kuchynskou utierkou, rozklepeme. Na každé položíme "špalíček" klobásy a syru, zvinieme, pomôžeme si prípadne aj špáratkom, obaľujeme v múke a ihneď vkladáme do vyššej vrstvy oleja, pozvoľna smažíme. Krok 2: Múku v miske máme vedľa panvice, múka na mäse nesmie navlhnúť, aby sa neodlupovala. Obyčajne nie je potrebné mäso soliť, stačí slanosť klobásy a syra. Na mäse sa vytvorí príjemná chrumkavá krustička.

Zveřejněno 10. 9. 2009

Poznámka autora magdalenka

Podávame ako sme zvyklí, napr. zemiaky, grilovaná alebo varená zelenina, zeleninový šalát a pod.

V rodine sa vyskytla intolerancia na vajce, tak som prešla na tento spôsob smaženia.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqDy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqDy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Marvin (neregistrovaný/á), ďakujem za milé upozornenie. Kvôli vyhľadávaču sa snažím o české názvy, žiaľ, niekedy vyrobím trapas.
Po maďarsky by to vyznelo úplne ináč - rántott - atď. Ja proti Maďarom ani maďarčine nemám nič.

Smažené kuřecí prsa s maďarskou klobásou a maďarským pravopisem? Snad smaženÁ ne?;-)

posílám bod-a určitě musím brzy zkusit:yes:;-):-p:-)

Bod i ode mě!:yes: Maďarské klobásky a ten uzený sýr tomu určitě dodají švih.:-p Navíc - skvěle nafocené!:yes:

Nádherné fotky!!! :-p:-p Koukám, že jsem si recept ani neuložila... Holt vizuální informace dělá svoje...:yes:

Magdalenko, moc dobré a rychlé:yes: použila jsem pikantní maďarskou klobásu a moc nám to chutnalo:yes: a mě se líbilo, že odpadlo to zdlouhavé obalování v trojobalu:yes::yes: máš ode mě bodík +

Mirka, priznám sa, že ešte veľa vecí mi ostáva utajených o tebe a ďalších známych odtiaľto...Kuracie mäso samo o sebe je dietne, údený syr s dobrou klobásou to "napravia". Nám to v tejto forme vysmážania (bez vajca a strúhanky) chutilo, budem rada za referencie z tvojej strany.
Mám všeobecne rada jednoduché veci, teda aj jedlá nie moc komplikované. Už pár rokov sa zvŕtam v kuchyni, niekedy ma to baví viac, niekedy menej. V tom druhom prípade siaham po rýchlovkách tohto typu (hlavne ak sú suroviny doma)
Želám pekný povečer!

Magdalenko:-)asi víš(nebo ne?)jakou mám slabost pro uzený sýr:-8:-p:-p a v kombinaci s pikantní klobásou a kuř.masem to musí být nádhera:-p.Dnes jsem dodělala poslední kuřecí na polévku,ale hned jak pojedu do města,tak je zas koupím a určitě vyzkouším;-).A zatím ukládám

Maďarské suché, klasicky údené klobásy - korenené, paprikové, zhruba také sú - gyulai kolbász aj csabai kolbász...dovezené priamo z Maďarska (z Csaby alebo Gyuly) alebo nejaká dobrá imitácia. Pekný večer!

Magdalenko, gyulajku neznám!:-O Slovenské klobásy jsou dobré!! A tvůj recept...ani nehovořím, to musí být dobrota!!:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
recept na kuřecí prsa, smažená kachní prsa, kureci prsa recept, maďarské klobásy, jak dlouho smažit kuřecí prsa, kuřecí maso s klobásou, kureci prsa, recept kuřecí prsa, smažení kuřecích prsou, jak smažit kuřecí prsa, obalovaná kuřecí stehna, kuře s klobásou, gyulai kolbász, smareni kureci prsia, kuřecí prsíčka solit před smažením?, maďarská klobása, smažená kuřecí prsíčka, smažená kuřecí stehna, kureci klobasa, recept obalovaná kuřecí stehna kořeněná

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr uzený, klobása maďarská, mouka polohrubá, olej

Přidat fotografie receptu