Hlíva ála vídeňský řízek
Pokud si chcete udělat jeden den bez masa a přitom si pochutnat, připravte k obědu hlívu jako řízek. Příprava je velmi snadná a díky koření má hlíva skvělou a výraznou chuť. Do trojobalu se přidává parmazán, který pokrm také skvěle dochutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Moje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
koření houbová variace,
olej
Komentáře (4)