Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta na víně a smetaně

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 9. 2009 19:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 456 kJ / 3 694 kcal
Bílkoviny173,18 g
Tuky300,03 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 990 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,17 g
Sacharidy34,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

28. 9. 2009 10:03

Jelena jsem ještě nejedla...:-) Ovšem recept i fotografie jsou překrásné...:yes:

maris maris

27. 9. 2009 18:28

Mám radost, že jsem se vám strefila do chuti :-)
Doogo, určitě zvěřinu vyzkoušej, je to dobrota:-p. Vím, že hodně lidí ji nejí, ale netuší, o co se připravují:-)

Paprika Paprika

27. 9. 2009 15:38

Zvěřinu miluju :-p:-p a prý je v ní síla z lesa.;-) :yes::yes: +

Jenda1 Jenda1

27. 9. 2009 10:40

Maris, zvěřinu mám strašně rád:-p:-p:-p. Krásný recept umocněný kouzelnou fotečkou;-):yes: si zasloužé sedmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

džango

27. 9. 2009 07:34

krásný receptík - mám takové tušení, že jste psala o výhře pomalého hrnce - zkuste v něm toto uvařit - budete překvapena chutí a křehkostí masa - nedá se srovnat s ničím ;-)

dzungila

26. 9. 2009 22:48

To by se to hodovalo!:-p Krásná fotka. Děláváme taky, ale zvěřiny nemáme častý přísun, tak se pokochám aspoň tady.;-) Bodík!:yes:

pipre pipre

26. 9. 2009 20:57

Já jsem na tom stejně jako Výbušná :-)..tady stačí pohled, přečíst popis a je mi jasné, že to je dobrůtka:yes:5.

tejaja tejaja

26. 9. 2009 20:39

Maruška, díky za recept, divinu máme radi;-):-D:yes::yes:
Recept sa bude hodiť:-D:yes: +

Dooga Dooga

26. 9. 2009 20:22

Nikdy jsem zvěřinu nedělal. Ale když to vidím, tak to asi zkusím. Vypadá to lákavě. Bodík a poděkování za popíchnutí.
:yes:;-)

maris maris

26. 9. 2009 20:15

Jani - není jelen jako jelen :-D - ale já jsem to pekla cca 2 hodiny :-)
vybusna - kéž by stačilo se na jídlo jen dívat, to bychom byly krásně štíhlé :-*:-)):-))
Děkuju za bodíky:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2009 20:05

maris, jelení jsem dělala několikrát, jako guláš a moc nám chutnal. Jak dlouho se to asi peče? Jen orientačně, já taky většinou čas nehlídám;-) Vypadá to skvěle, určitě bych nepohrdla;-):yes:

vybusna vybusna

26. 9. 2009 19:34

ja ani nemusim jest...mne sa namojdusu staci divat....a pritom vobec nepochubujem ze to musi byt na chut uzasny zazitok.......

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: jelení kýta jeleni kyta recepty jelení kýta recept jelení maso na víně jelení maso recepty recepty z jelení kýty recepty jelení kýta jelení maso kýta recepty jelení maso na smetaně jelenní kýta recept na jelení kýta recept na jeleni kytu recept jelení kýta jelení maso jehněčí na smetaně recepty na jelení kýtu kýta z jelena jelenní guláš jelenní kýta recept kýta

Suroviny: kýta jelení, slanina, víno červené suché, mrkev, celer, petržel, cibule, šlehačka, mouka hladká, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, tymián, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Jelení kýta na víně a smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rgV