Jelení kýta na víně a smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,18 g |
Tuky | 300,03 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 34,62 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2009 10:03
Jelena jsem ještě nejedla... Ovšem recept i fotografie jsou překrásné...
27. 9. 2009 18:28
Mám radost, že jsem se vám strefila do chuti
Doogo, určitě zvěřinu vyzkoušej, je to dobrota. Vím, že hodně lidí ji nejí, ale netuší, o co se připravují
Doogo, určitě zvěřinu vyzkoušej, je to dobrota. Vím, že hodně lidí ji nejí, ale netuší, o co se připravují
27. 9. 2009 15:38
Zvěřinu miluju a prý je v ní síla z lesa. +
27. 9. 2009 10:40
Maris, zvěřinu mám strašně rád. Krásný recept umocněný kouzelnou fotečkou si zasloužé sedmý bodík.
27. 9. 2009 07:34
krásný receptík - mám takové tušení, že jste psala o výhře pomalého hrnce - zkuste v něm toto uvařit - budete překvapena chutí a křehkostí masa - nedá se srovnat s ničím
26. 9. 2009 22:48
To by se to hodovalo! Krásná fotka. Děláváme taky, ale zvěřiny nemáme častý přísun, tak se pokochám aspoň tady. Bodík!
26. 9. 2009 20:57
Já jsem na tom stejně jako Výbušná ..tady stačí pohled, přečíst popis a je mi jasné, že to je dobrůtka5.
26. 9. 2009 20:39
Maruška, díky za recept, divinu máme radi
Recept sa bude hodiť +
Recept sa bude hodiť +
26. 9. 2009 20:22
Nikdy jsem zvěřinu nedělal. Ale když to vidím, tak to asi zkusím. Vypadá to lákavě. Bodík a poděkování za popíchnutí.
26. 9. 2009 20:15
Jani - není jelen jako jelen - ale já jsem to pekla cca 2 hodiny
vybusna - kéž by stačilo se na jídlo jen dívat, to bychom byly krásně štíhlé
Děkuju za bodíky
vybusna - kéž by stačilo se na jídlo jen dívat, to bychom byly krásně štíhlé
Děkuju za bodíky
26. 9. 2009 20:05
maris, jelení jsem dělala několikrát, jako guláš a moc nám chutnal. Jak dlouho se to asi peče? Jen orientačně, já taky většinou čas nehlídám Vypadá to skvěle, určitě bych nepohrdla
26. 9. 2009 19:34
ja ani nemusim jest...mne sa namojdusu staci divat....a pritom vobec nepochubujem ze to musi byt na chut uzasny zazitok.......
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 50 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta jeleni kyta recepty jelení kýta recept jelení maso na víně jelení maso recepty recepty z jelení kýty recepty jelení kýta jelení maso kýta recepty jelení maso na smetaně jelenní kýta recept na jelení kýta recept na jeleni kytu recept jelení kýta jelení maso jehněčí na smetaně recepty na jelení kýtu kýta z jelena jelenní guláš jelenní kýta recept kýta
Suroviny: kýta jelení, slanina, víno červené suché, mrkev, celer, petržel, cibule, šlehačka, mouka hladká, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, tymián, sůl, máslo
Jelení kýta na víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rgV
27 názorů