Ragú z kančího masa na švestkách
Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani pestrou škálou ingrediencí, většinu z nich máme obvykle doma. K masu můžete podávat třeba perníkové knedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Moje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 20 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
petra.sym před 13 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 1 hodinou
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 1 hodinou
Kynutý knedlík
Bigharvik před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
petrasd před 2 hodinami
Španělské ptáčky
trdlo před 2 hodinami
Žampiónová polévka
Dagemar před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
obrovav před 2 hodinami
Nepečený třešňový řez / dort
winklerka před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lemarti před 3 hodinami
Suroviny:
plec kančí,
celer,
petržel,
mrkev,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
olej,
švestky sušené,
mrkev,
perník strouhaný,
sůl,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
koření nové koření,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
jíška tmavá instantní
Komentáře (1)