Ragú z kančího masa na švestkách
Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani pestrou škálou ingrediencí, většinu z nich máme obvykle doma. K masu můžete podávat třeba perníkové knedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Moje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 6 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 12 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 20 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
bobnak před 3 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Veronika_1 před 4 hodinami
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 6 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 7 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 7 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 7 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 8 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 8 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 8 hodinami
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 8 hodinami
Suroviny:
plec kančí,
celer,
petržel,
mrkev,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
olej,
švestky sušené,
mrkev,
perník strouhaný,
sůl,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
koření nové koření,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
jíška tmavá instantní
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.