Madloch - sytá polévka
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 088 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,29 g |
Tuky | 27,00 g |
Vláknina | 7,32 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 40,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato polévka byla u nás oblíbená od mého ranného mládí a teď jsem si na ní vzpomněla. Je opravdu dobrá, sytá, rychlá a když si k ní vezmete rohlík, nebo jiné pečivo, nemusíte už nic jiného vařit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2010 19:18
Dobrý den,
chci se zeptat,ta smetana je sladká nebo zakysaná.Díky za odpověď. Marcela
chci se zeptat,ta smetana je sladká nebo zakysaná.Díky za odpověď. Marcela
13. 9. 2010 21:24
Katynko, díky udělala si mi radost a manžel taky, je fajn, že jste si pochutnali. U nás je také moc oblíbená
13. 9. 2010 21:18
Perfektní no prostě super polévka,manžel takovéhle polévky zbožňuje i když já je moc nemusim,ale tahle chutnala aj mě. Děkuji a posílám bodíček
29. 6. 2010 09:13
Dášo, posílám pozdrav do Canady a jsem ráda, že až tam má moje polévka ocenění a fakt mě to potěšilo Pozdravuji i manžela a mějte se prima
29. 6. 2010 03:36
Bibinko,
dekuji za skvele receptiky, muj pritel polivky moc nepapka, slovo STEAK je pro nej jidlo, ale tvoje polivky papka moc rad... :)))) Uz se tesim na dalsi skvelej recept ... D.
dekuji za skvele receptiky, muj pritel polivky moc nepapka, slovo STEAK je pro nej jidlo, ale tvoje polivky papka moc rad... :)))) Uz se tesim na dalsi skvelej recept ... D.
11. 5. 2010 11:08
Gabrielo, jsem moc ráda a se mnou i ostatní, že jsi tu spokojenáa když sem chodíš denně, tak zajdi taky na pokec, tam se povídá o všem možném i nemožném
11. 5. 2010 10:20
Bibinko,moc děkuji za přivítání co jsem našla topíky,tak sem nahlížím každý den.A ještě jsem se nesetkala s lidičkama který jsou tak vstřícní a milý jako tu.Za to velké díky
5. 5. 2010 16:44
GabrieloSlánská, především tě chci pozdravit a přivítat v naší Topkové rodině, jíž si se právě stala členem svým zaregistrováním, což je moc dobře a ať se ti tady s náma líbí
Děkuji, že Madloch už u vás zdomácněl, to je to, co mě nejvíc potěšíííí
Děkuji, že Madloch už u vás zdomácněl, to je to, co mě nejvíc potěšíííí
5. 5. 2010 11:41
Už jsem jí vařila dvakrát a je fakt výborná.Bodík už jsem dala
5. 4. 2010 15:42
Posílám bodík,protože tuhle polívečku můžu
26. 1. 2010 05:09
Tak madloch patri k mym nejoblibenejsim ze vsech jidel. Delam ho skoro stejne, jen jako Ternetka nakrajenou uzeninu osmahnu spolu s korenim. Bodik je Vas!
25. 1. 2010 11:02
bodik nebodik, ak sa je foto na zjedenie a ingrediencie vsetky dobre, tak ho dam a recept ulozim..nejde o bodiky,ale o databazu receptov..koho trapia bodiky,nech si ich nevsima a drzi sa vylucne len receptu..polievka vyzera dobre, takze 19
25. 1. 2010 10:57
A není lepší být na sebe milí, pochválit a potěšit, než se věčně dohadovat, rýpat nebo se dokonce hádat, jako je tomu na jiných stránkách o vaření? Také většinou boduji až po vyzkoušení, ale pochválím ráda. Úsměv a dobré slovo ještě nikomu neublížilo...
25. 1. 2010 10:10
Spuname, za prvé se necítím být nějaký oblíbenec, jen jsem tady déle než tya za druhé dělám buřtguláš úplně jinak a má zcela jinou chuť, např.česnek, majoránka, zásadně bez smetany....atd.nebudu to vypisovatPokud ty toí děláš, jako můj Madloch, pak je to tvoje věc a tvůj problémJe spousty jídel, kde se snoubí pár základních surovin a ostatní je jinak a i v postupu je velký rozdíl a jde tím pádem o zcela jiný pokrm Nic ve zlém-sorry
24. 1. 2010 23:48
Podle surovin to dělávám také, ale u nás je to normální bramborový guláš, někdy více zahuštěný, někdy méně. Ale jak píše níže samouk/neregistrovaný, všimla jsem si, že pokud zadá recept někdo z oblíbenců, tak je z toho recept s velkým R. Nic ve zlém, ale podle mne by bylo férovější dávat body až po vyzkoušení receptu - já vím, že je to nereálné Doufám, že mně neukamenujete, ale je to můj postřeh
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 vydatných polévek: Zahřejí i zasytí v pošmourných a chladných dnech
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: syté polévky sytá polévka polévka recepty polévky moučník ranná rosa frankfurtska polivka syté polévky recepty frankfurtská polévka sytá polévka recept ranná rosa recept recept ranná rosa syta recept na frankfurtskou polívku recept na polévky rychla syta polevka ranna rosa moucnik jak uvařit buřtguláš frankfurtská polévka recept recepty.frankfurtská polévka recepty na polévky
Suroviny: cibule, brambory, salám měkký, koření nové koření, pepř, bobkový list, bujón hovězí, smetana 12%, mouka hladká, paprika čerstvá červená, pažitka, sůl, olej
Madloch - sytá polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvO9
72 názorů